Lapset

Lapset

Martinan lasten ruokalista 

Maistuisiko Lempiruoka? Lasten makuun räätälöidyllä ruokalistallamme on suosikkiannoksia nakkivartaasta hampurilaiseen. Astu sisään herkuttelemaan! 

Alla oleva ruokalista on voimassa Forssan, Järvenpään, Kuusamon, Lahden, Porin, Riihimäen, Rovaniemen, Tampereen ja Turun Martina-ravintoloissa. 

Martinan lasten ruokalista (PDF) »

Hyvinkään, Joensuun ja Tampereen Martina-ravintoloiden lasten ruokalista

Tutiseva töpöhäntä sentään! Pouta Pupu ei osannut päättää, mikä olisi sen ehdoton suosikkiruoka, joten se valitsi lasten ruokalistalle neljä herkkuannosta, joista voit valita oman suosikkisi. Minkä annoksen sinä tilaisit? Pouta Pupun Lempiruokalista on käytössä Cumulus City Hyvinkää- ja Cumulus City Joensuu -hotellien Martina-ravintoloissa. 

Martina Hyvinkään ja Martina Joensuun lasten ruokalista (PDF) »

Martina Tampereen lasten ruokalista (PDF) »

Hiphei lapsiasukit! Nyt lastenannos ja jäde yhteishintaan 5 €!

Jos nälkä yllättää, saat murua massuun vitosella Martina Hyvinkään ja Joensuun ravintoloista – nyt saat lastenannoksen ja jäden yhteishintaan 5 €. Tarjous on voimassa 22.12.2017 saakka, pois lukien 12.–29.10. välisen ajan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Pompitaan, kun tavataan!

t. Pouta Pupu

Martina on koko perheen ravintola, jota lapset rakastavat

Listoilta löytyvät lasten annokset, joista on helppo valita omat suosikkimaut. Lähes jokaisessa Martinassa on lasten oma pikkukeittiö, jossa tulevat mestarikokit pääsevät itse patojen kimppuun. Jos pöydässä viihtymiseen tarvitaan apua, tuo ystävällinen tarjoilija avuksi Kokkisen puuhatabletin, jonka parissa on mukava puuhata. Mieli pysyy hyvänä myös pois lähtiessä, Martinasta saa ilmapallon joka kerta.

Järjestä hauskat lasten synttärit vaivattomasti Martinassa! 

Synttärit à la Kokkinen helppo, edullinen ja taatusti herkullinen tapa viettää synttäreitä! Lue lisää synttäreistä täältä.